top of page

Aankomende huizen

Huis 1  Het “Zuid-Beijerland’s huis” voor Familie Chandrika in Unawatuna

Deze familie woont met 6 personen in dit kleihuis. Hier wonen grootmoeder, moeder, zoon en een dochter met man en kind van 3 jaar. De man heeft af en toe werk als helper bij een aannemer en heeft geen geld om een huis te laten bouwen. Voor deze familie hebben wij aan ondernemers uit Zuid-Beijerland donaties gevraagd om een huis voor hen te bouwen en dat is gelukt. We zijn 2 februari gestart met de bouw.

Huis 2 MEBI huis voor de Familie Pradeep Sanjaya

Deze familie woont in een zeer klein kleihuis met 6 personen. Vader, moeder en vier kinderen, een tweeling van 8 en twee kinderen van 5 en 4 jaar oud. De man heeft geen werk. Omdat de grond niet van de familie is heeft de overheid grond geschonken voor het nieuwe huis. Stichting MEBI heeft de donatie voor dit huis toegezegd en deze gaan we dan ook zeker bouwen.

Huis 3 ‘De Reus huis’ voor familie Sumudu Viraj in Unawatuna

Deze familie, vader 25 jaar, moeder 22 jaar en 1 kind van 4 jaar woont in een kleihuis zonder toilet en een keuken. Wij noemen dit huis ‘De Reus huis’ omdat wij van fruitteler Hans de Reus winterriet- en gieser wildeman peren mogen plukken en verkopen voor onze stichting. Daarnaast doet ook dochter Michelle de Reus regelmatig een donatie van plantenasiel Lansingerland.

Huis 4 Familie Krishan

Deze familie woont in een klein houten huis. Het gezin heeft twee dochters van 3 en 8 jaar oud en de grootmoeder woont bij hen in. Er is geen toilet en stomend water aanwezig. De man werkt in een hotel maar vedient ook te weinig om een eigen huis te kunnen bouwen.

Huis 5 Familie Wipul Nandasiri

In het plaatsje Akuressa wonen een vader van 43 jaar, zijn vrouw van 39 jaar en de kinderen van 20 en 17 jaar. Ze wonen met zijn vieren in dit kleine kleihuis. De vader is arbeider, heeft af en toe een klus en verdient zo’n € 75,- per maand.

!cid_ii_kje93hn60.png
Familie Pradeep Sanjaya
r familie Sumudu Viraj in Unawatuna
Familie Krishan
Familie Wipul Nandasiri
bottom of page