top of page

Ons team

2018-07-26 IMG_1777 Harry.jpg
Harry Rietveld
Voorzitter

Een mooi initiatief van Henk Snijders waar ik volledig achter sta. Wonen – een goed dak boven je hoofd – is een eerste levensbehoefte voor iedereen. Erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen maar ook voor de ouders, overal ter wereld

Erg leuk om hier een steentje! Aan bij te dragen in Sri Lanka. Met name voor die mensen die dat zelf niet kunnen realiseren.

20190915_152204.jpg
John Heesters
Bestuurslid

Ik ben al meer dan 30 jaar betrokken bij vrijwilligers projecten in Sri Lanka. Toen House4Srilanka werd opgericht, en de doelstelling duidelijk was, werd ik direct enthousiast.

Ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen als bestuurslid van de stichting omdat ook ik vind dat de armste mensen in Sri Lanka een fatsoenlijk dak boven hun hoofd moeten hebben.

Ik kom al vele jaren in Sri Lanka en weet dan ook als geen ander hoe deze mensen leven. Er zijn nog steeds heel veel mensen in Sri Lanka die geen goed huis hebben en het is dan ook fijn als we op de een of de andere manier iets bij kunnen dragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden voor deze mensen. 

2012-11-17 Henk2 IMG_6899.png
Henk Snijders
Secretaris

Ik heb het initiatief genomen om stichting House4SriLanka op te richten omdat wij de allerarmste mensen in het zuiden van Sri Lanka willen helpen door een fatsoenlijke woning voor hun te bouwen.

Om mij volledig in te zetten hiervoor ben ik vervroegd met pensioen gegaan. Wij zamelen geld in om zoveel mogelijk mensen in Sri Lanka te helpen, zodat zij een beter leven krijgen. Het geeft mij goed gevoel om dit te mogen doen.

Amith Kumara
Projectmanager
Amith

Amith Kumara is de projectmanager in Sri Lanka voor House4SriLanka en zonder Amith zouden wij het huizenbouwproject niet kunnen realiseren.  Amith doet voorstellen aan het bestuur van potentiële families voor een woning en doet onderzoek naar hoe het komt dat deze families zo arm zijn. Hij zoekt uit of de grond waar wij gaan bouwen in eigendom is van de familie. Amith laat daarna een document opmaken door een notaris dat de familie een huis krijgt van stichting House4SriLanka. In het document staat onder andere dat zij het nieuwe huis niet mogen verkopen. Dit document wordt door de familie, de notaris en Amith of bestuurslid van House4SriLanka ondertekend voor akkoord. 

Amith contracteert een aannemer om het huis te bouwen en begeleid de bouw van het huis tot en met de oplevering. Hij houd het bestuur en donoren op de hoogte door van ieder te bouwen huis een whatsapp groep op te zetten waar de bouw op de voet gevolgd kan worden door foto's en video's.

IMG_8436.JPG
Mees Visser
Penningmeester
bottom of page