Aankomende huizen

Huis 1  Het “Zuid-Beijerland’s huis” voor Familie Chandrika in Unawatuna

Deze familie woont met 6 personen in dit kleihuis. Hier wonen grootmoeder, moeder, zoon en een dochter met man en kind van 3 jaar. De man heeft af en toe werk als helper bij een aannemer en heeft geen geld om een huis te laten bouwen. Voor deze familie hebben wij aan ondernemers uit Zuid-Beijerland donaties gevraagd om een huis voor hen te bouwen en dat is gelukt. We zijn 2 februari gestart met de bouw.

Huis 2 MEBI huis voor de Familie Pradeep Sanjaya

Deze familie woont in een zeer klein kleihuis met 6 personen. Vader, moeder en vier kinderen, een tweeling van 8 en twee kinderen van 5 en 4 jaar oud. De man heeft geen werk. Omdat de grond niet van de familie is heeft de overheid grond geschonken voor het nieuwe huis. Stichting MEBI heeft de donatie voor dit huis toegezegd en deze gaan we dan ook zeker bouwen.